Zaproszone osoby: 1
Świat: none Pomógł: 2 razy Wiek: 16 Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 231 Piwa: 25/42 Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: 2008-04-05, 20:43
więc może ja się wypowiem.... jeśli chodzi o logo... jak coś to coś prostego... nie wiem co Ci nie pasi w tym logu, kiedyś forum wyglądało inaczej ale był jeden powód o którym nie którzy wiedzą... - forum było za ciemne przez co oczy bolą...;)
dlaczego reklamy? a dlaczego nie? forum ma 800px(nie całe) a na przeciętnym monitorze zostaje wpizdu pustego miejsca, można je wykorzystać:) oczywiście - przy zmianie stylu robił bym coś na większą szerokość więc reklamy znikną:)
nie wiem czy styl jest ochydny... jest inny i wyjątkowy a kolory do siębie ładnie pasują:) jest troszkę nie dorobiony(chodzi mi np. o przyciski takie jak "odpowiedz" i inne małe rzeczy) bo poprostu nie mam czasu a raczej nigdy o tym nie myśle by zrobić spis co jak i dlacz\ego i powiedzieć komuś by to zrobił:)
logo myśle żę zmieniać nie ma po co bo posuje do reszty itd..
myśle że ktoś taki jak Ty się przyda:) jeśli masz chęci zapraszam dużo bym to zmienił ja tam nie chce mieć jakiegoś dużego zdania bo nie mam dużo na tym forum tylko opiekuje się jego stroną techniczną, możecie się zgadać wszyscy i zróbmy coś razem... jak dostane obrazki i wiedzę typu "co i jak" styl będzie nowy;) forum mi się bardzo nie podoba ze strony technicznej chodzi mi o kod, lecz nie mam czasu na przebudowe ale jak dacie miu styl to nie opłaca się przerabiać tego do nowego wyglądu - lepiej zrobić od nowa;)
zapraszam Cie na gg:3189285;)
dla mnie jedna zasada - nie ma to być coś jak z forum dla metalowców, am to być jasne - białe albo jakoś tak:)
//o ja [cenzured]... Dawid nie pij tyle:P
_________________ Witaj
[you]
, Czy zapoznałeś/łaś się już z regulaminem?
Aktualnie uploaduje: Magazyn PSD - różne numery;)
[you]
, jeśli Cie upomne, pokaże co źle zrobiłeś/łaś, nie obraź się jestem prawdziwym polakiem a prawdziwy polak:
Cytat
Kulturalny Polak zawsze jest przeciwny, zawsze wrogi, zawsze skąpy, chudy w entuzjazmie, a jego narodową siłą intelektualną jest wyszukiwanie zastrzeżeń.
Jeśli masz czas i chęci to pewnie. A grafike też czaisz to możesz być tutaj grafikiem na forum... oczywiscie jak przedstawisz parę swoich pracek, jakby co to napisz na gg: 1356152
P.S póki co jak widzisz nie ma tu sporo osób, ale to się zmieni
1. Admin nie nabija postów - admin ma wiele do przekazania. 2. Admin nie myli się - admin ma inne zdanie.3. Admin nie rozmywa tematu - admin przypomina o innych ważnych sprawach. 4. Admin nie obraża innych - admin dobitnie zwraca uwagę. 5. Admin nie flooduje - admin ekspresywnie wyraża swoje myśli. 6. Admin nie wykłóca się - admin szkoli forumowiczów. 7. Admin nie zakłada durnych tematów - admin sprawdza czujność użytkowników forum.
FORUM ROLKI --->
SUPER SKLEP Z ROLKAMI i nie tylko
Świat: none Pomógł: 2 razy Wiek: 16 Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 231 Piwa: 25/42 Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: 2008-04-06, 09:58
Cytat
Hmm... ok, ale dajcie wybór stylu, a nie tylko jeden, ten może zostać domyślny, to chyba nie problem załadować na forum z 2 nowe style .
żaden problem:)
ale ja i tak jestem za zamianą stylu;] dlaczego? ten styl jak i chyba wszystkie inne są na tabelkach(a podstawy tego stylu robił jeden z teamu przemo.org ja tylko zmieniłem wygląd;)) są one
1. przestarzałe
2. nie optymalne
3. różnie wyglądają w różnych przegladarkach
dlatego chętnie zrobię coś na div'ach lecz tego przerabiać na divy nie chce;) wole coś "od nowa" więc jak dostane grafikę będzie new styl;) style się szybko robi(noo na tabelkach, nie wiem jak z divami:P niby mniejsze ale tyle pier...:P może dlatego ich nie wykorzystują?)
jeśli chodzi o wybór... jasne można dać ale "źle się czuje" gdy 10tys innych fór ma takie same style/motywy na stylach(np. to logo co dałeś... ciekawe, ładne ale... 10 innych fór graficznych ma logo z podobnymi "motywami" więc wydaje mi się to nie oryginalne i zaklepane:))
Szacunek:)
_________________ Witaj
[you]
[you]
, jeśli Cie upomne, pokaże co źle zrobiłeś/łaś, nie obraź się jestem prawdziwym polakiem a prawdziwy polak:
Cytat
Kulturalny Polak zawsze jest przeciwny, zawsze wrogi, zawsze skąpy, chudy w entuzjazmie, a jego narodową siłą intelektualną jest wyszukiwanie zastrzeżeń.
Wysłany: 2008-04-06, 13:08
ja uparty? dobrze wiedzieć:) przychodzisz, proponujesz zmiany, ja mówie że chętnie i wychodzę na upartego:) ...ciekawe...
mogłeś mnie z wyborem źle zrozumieć... można dać wybór nawet 40 styli, tylko aby one były autorskie a nie ściągnięte z pierwszej lepszej strony:)_
_________________ Witaj
[you]
[you]
Cytat
Wysłany: 2008-04-06, 14:11
nikt mi nie zrobi za freee:) dlatego teraz piszemy:) trzeba sobie samemu radzić(czytaj samemu zrobić)
_________________ Witaj
[you]
[you]
Cytat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum