'

Poprzedni temat :: Następny temat
Reklamy google!
Autor Wiadomość

~Dadexix 
Administratora
Łezka

Zaproszone osoby: 1
Świat: none
Piwa: 25/42

Wysłany: 2008-03-20, 03:23 Reklamy google!

Jak widać pojawiły się u nas reklamy Google Ads, dlaczego?
1. By sprawdzić jak często byście klikali w reklamy na naszym forum(czy tak często jak na stronie - na 7tys wyświetleń 18 kliknięć xD)
2. Popatrzcie na forum - gdy się wchodzi taka pustka po bokach... Mnie to nawet denerwowało że forum zajomowało ok. 70% dostępnego miejsca, nigdy nie bylo czasu by przerobić forum na większe rozmiary, do tego czasu dałem tam reklamy, przecież one w niczym nie przeszkadzają!

Teraz gdy jestem na takim super nowoczesnym sprzęcie(z przełomu roku 96/97) i tak mam bym pustki(nawet z reklamami) więc ludzie którym by taka wielkość nie odpowiadała(z powodu rozdzielczości ekranu) to bardzo mały procent

Osobiście najchętniej zachęcił bym do klikania ale... Regulamin google tego zabrania więc nie mogę Wam powiedzieć byście klikali jak nawięcej lecz z umiarem by to sztucznie nie wyglądało(np. każdy2-3 dziennie) powiedział bym tak ale nie mogę:)
, jeśli Cie upomne, pokaże co źle zrobiłeś/łaś, nie obraź się jestem prawdziwym polakiem a prawdziwy polak:
Cytat
Kulturalny Polak zawsze jest przeciwny, zawsze wrogi, zawsze skąpy, chudy w entuzjazmie, a jego narodową siłą intelektualną jest wyszukiwanie zastrzeżeń.

Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu